Translasyonel Tıp Makale Kulübü!

Mart ayında başlayan ve online olarak gerçekleştirilen Makale Kulübümüz kapsamında, Doktora öğrencileri Anabilim Dalı'ndaki farklı Öğretim Üyelerinin belirlediği literatürleri ve öğrencilerin kendi belirledikleri Seminer konularını danışman harici bir Öğretim Üyesinin moderatörlüğü eşliğinde gerçekleştirmektedir.

Bir hafta 60 dakikadan oluşan seminer, diğer hafta her biri 30 dakikadan oluşan ve rastgele atanan danışmanlar tarafından belirlenen literatürler anlatılacaktır.

Her öğrencinin sunumu ile ilgilenen danışmanı, Doktora eğitiminin danışmanı olmamasına dikkat edilerek hazırlanmıştır. Yeterlilik veya ders aşamasında olan öğrencilere seminer sunumları için öncelik verilmiştir ve seminer konularına ilgili olarak danışman ataması yapılmıştır. Her hafta Cuma günü 12.00’de gerçekleşecek olan Google Meeting linki: meet.google.com/fyk-fydt-tyx

Makale kulübümüzün program akışı, seminer ve literatür başlıkları ve ilgili tarihleri için tıklayınız.

Haber Tarihi : [16-Haz-2021]

Haber Görüntüleme : [1.150]