İHKİB GİY Girişimcilik ve İnovasyon Yarışması

"İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) inovasyona dayalı moda ve tasarım içeren ürünlerin ihracatımızda payını artırmak için Tekstil Mühendisleri başta olmak üzere diğer disiplinlerde öğrenim gören üniversite 3. Ve 4. Sınıf öğrencilerine yönelik Fikir yarışması düzenlemiştir. Bu amaçla Ülkemizde 14 Fakültedeki Tekstil Mühendisliği öğrencileri ile diğer disiplinlerden öğrencilerin Başkanlıkları iş birliğinde gruplar halinde ülkemiz inovasyon ve girişim ekosisteminde yer alan paydaşların da iş birliğinde Hazırgiyim Sektörüne yönelik yenilikçi fikirlerin kazandırılmasının amaçlandığı uzun soluklu yarışma YÖK işbirliğinde düzenlemektedir.

Tamamen dijital ortamda düzenlenecek “İHKİB Girişimcilik ve İnovasyon Yarışması’na (İHKİB GİY) ilişkin detay bilgiye, www.ihkibgiy.com internet sayfasından ulaşmak mümkün bulunmaktadır.

01 Kasım 2021- 31 Mart 2022 tarihleri arasında düzenlenecek İHKİB Girişimcilik ve İnovasyon Yarışması’na (İHKİB GİY) müracaatlar 15 Kasım 2021 Pazartesi gününe kadar devam etmektedir detaylı bilgi için: 

https://ihkibgiy.com/

AFİŞ

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [12-Kas-2021 12:40]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [12-Kas-2021 12:40]

Duyuru Görüntüleme : [723]