STAJ SEFERBERLİĞİ BAŞLIYOR

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı tarafından, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın desteği ve tüm bakanlıklar/özel sektörden gönüllü işverenlerin işbirliği ile üniversite öğrencilerine yöneIik "Staj Seferberliği " programı hazırlanmıştır.

Programa; son sınıfa geçen ve not ortalaması 4'lük sistemde 2 ve üzeri olan tüm öğrenciler başvuru yapabileceklerdir.

Başvuran adayların değerlemesi, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı tarafından yapılacak ve öğrencilerden puanlama için kullanılacak bazı bilgi ve belgeleri sisteme yüklemeleri istenecektir. Söz konusu belgelerin doğruluğunun kariyer merkezleri ve kariyer merkezleri koordinasyonunda çalışacak ilgili birimlerce, çevrim içi olarak 27.07.2020 ile 09.08.2020 tarihleri arasında kontrol ve tasdik edilmesi gerekmektedir.

Ayrıntılı bilgi için www.yetenekkapisi.org adresine tıklayabilirsiniz.

İlgilenen öğrencilere duyurulur.

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv