Tekstil Teknolojisi Programı 2023-2024 Eğitim yılı son seminerinde, İSKO TEKSTİL İnsan Kaynakları Müdürü Sedat BİLİCİ ‘yi ağırlamıştır.
 Tekstil Teknolojisi Programı 2023-2024 Eğitim yılı son seminerinde, İSKO TEKSTİL İnsan Kaynakları Müdürü Sedat BİLİCİ ‘yi ağırlamıştır.

Tekstil Teknolojisi Programı 2023-2024 Eğitim yılı son seminerinde, İSKO TEKSTİL İnsan Kaynakları Müdürü Sedat BİLİCİ ‘yi ağırlamıştır. Sedat Bey“işyerlerinde verimli bir staj nasıl olur?, Cv hazırlarken dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir? ve İşe giren bir kişiden işyerinin beklentileri nelerdir?” konulu seminerde sunumu ile programımız öğrencilerini, İsko Tekstilin tarihçesi, ürün çeşitliliği, organizasyon yapısı ve kalite süreçleri hakkında bilgilendirmiştir. Staj ve işyeri eğitimi dersi kapsamında işletmede çalışırken nelere dikkat edilmesi gerektiğinden ve bu uygulamaların
öneminden bahsetmiştir. Eğitim içerisinde kişisel gelişim için kurslara katılmaları, yabancı dillerini geliştirmelerini ve mümkün olduğunca seminerlere katılarak kişisel ve kariyer gelişimi artırmalarını vurgulamış, bunların CV de nasıl olumlu etki yaptığı üzerinde durmuştur. Ar-Ge çalışmalarının nasıl yapıldığı, çalışmaya başladığından itibaren piyasa yeni arz edilen ürünlerin Ar-Ge süreçlerinden bahsettiği konuşmasını, işletmelerde teknisyenlerin oldukça önemli pozisyonlarda bulunduklarından, tekstil teknikerlerinin sayısının az olduğunu ancak işletmelerde talep olduğunu, bundan dolayı kişisel gelişimlerine önem vermelerinin gerekliliğini dile getirmiştir. Seminer soru-cevap kısmı ile tamamlanmıştır. Seminerin sonunda kendisine katılımları için ve değerli tecrübelerini bizlerle paylaştığı için müdürümüz Prof.Dr.Mehmet Karahan adına Program Başkanımız tarafından “Teşekkür Belgesi” takdim edilmiştir.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [28-May-2024]

Haber Görüntüleme : [167]