Et ve Ürün Teknolojisi Program'ının Workshop Etkinliği
  Et ve Ürün Teknolojisi Program'ının Workshop Etkinliği

                Et ve Ürünleri Teknolojisi Programı 8 Mayıs 2024 tarihinde “Ali Bey Izgara” işletmesinde “kebap, döner yapımı, ızgara pişirme ve sunum teknikleri” konulu bir workshop düzenledi. Derslerimizde et ürünlerinin işletmede müşteri beğenisine uygun en güzel şekilde nasıl yapılacağını deneyimleyen öğrencilerimiz hazırlanan malzemeleri kullanarak, ustaların hünerlerini ve püf noktalarını aktarmaları sayesinde kendi elleri ile adana kebabı yapımını bir de ustalarından dinleyerek ve sonra da uygulayarak becerilerini sergilediler.

                Program öğrencilerimizin bilgi ve zırhla kıyma çekme becerileri ise ustalarımız tarafından başarılı bulmuştur.

                Workshopa katılan öğrencilerimizin en keyifli anları ise hazırladıkları kebapları pişirip yerken aldıkları lezzetten çok başarının vermiş olduğu haz olmuştur. Güzel bir uygulamanın ardından karelere yansıyanlar da bu görüntüler olmuştur.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [17-May-2024]

Haber Görüntüleme : [217]