DOĞALGAZ VE TESİSAT TEKNOLOJİSİ PROGRAMI ÖĞRENCİLERİNE BTSO ve DEMSİAD KATKILARIYLA DAIKIN'E TEKNİK GEZİ DÜZENLENDİ

DOĞALGAZ VE TESİSAT TEKNOLOJİSİ PROGRAMI DAIKIN ZİYARETİ

03.05.2024 tarihinde Meslek Yüksekokulumuz Doğalgaz ve Tesisat teknolojisi Programı öğrencileri, hocalarımızdan Öğr. Gör. Hakan GÜL, Öğr. Gör. Başar KUDAT ile birlikte İstanbul, Maltepe’de faaliyet gösteren DAIKIN İklimlendirme Teknolojileri Deneyim Merkezi’ne teknik gezi düzenlendi.  Isıtma sistemleri ve İklimlendirme konusunda Avrupa’nın ilk, dünyanın en büyük deneyim merkezi olarak faaliyet gösteren DAIKIN Solution Plaza Fuha İstanbul, sektörün gelişimine destek amaçlı bu etkinliği gerçekleştirdi. Gezinin yanı sıra öğrencilerimize sektörün geleceği ve çalışan profilleri ile beklentiler hakkında seminer verildi. DAIKIN firma yetkililerine ve gezinin planlanmasında destek olan Uludağ Mühendislik firmasi yetkilileri Sn. Celali ÇETMİ ve Sn. Ömer Faruk AYDINLI ile ulaşım desteklerinden dolayı DEMSİAD yönetim kurulu ve BTSO’ya teşekkürlerimizi sunarız.

Haber Tarihi : [13-May-2024]

Haber Görüntüleme : [176]