Kariyer Yolculuğu ve Gençlere Tavsiyeler
 Kariyer Yolculuğu ve Gençlere Tavsiyeler

Bursa Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler MYO Tasarım Bölümü Moda Tasarım Programı öğrencileri ve Uludağ Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçılar Birliği (UHKİB), İstanbul Moda Akademisi (İMA) ve Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu (TBMYO) Moda Tasarım Programı işbirliği ile yürütülen “Moda Tasarımında Kalıp ve Model Geliştirme Sertifikalı Eğitim Programı” projesi, kapsamındaki öğrencilerimizin mesleki gelişimi, sanayi ile buluşması ve üniversite-sanayi iş birliği çerçevesinde mesleki eğitimde nitelikli iş gücünü yetiştirmek amacıyla 08.05.2024 tarihinde Bursa Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Amfi 3’de Öztekstil San. ve Tic. Ltd. Şti. Genel Koordinatörü ve Teknik Müdürü Sayın Cihan AKOSMAN’ın “Kariyer Yolculuğu ve Gençlere Tavsiyeler” isimli semineri gerçekleştirdi.

Sayın Cihan AKOSMAN Kariyer Yolculuğunu kendi hayatından ve içerisinde bulunduğu sektör örnekleri ile paylaştılar. Bu süreçlerde yeni ise başlayanları neler bekliyor konusunda interaktif bilgi paylaşımı gerçekleştirdi. Öğrenim ve iş hayatında basari ve mükemmellik, bir modelistin bilgi birikimine dair gereklilikler ve sektör açısından beklentiler, cv hazırlama tavsiyeleri, iş yönetimi nasıl yapılması gerektiği ve kendi işini kurmak isteyenlere tavsiyelere kadar öğrencilerin aklına takılabilecek tüm konularda karşılıklı sohbet havasında geçen soru cevaplar ile dolu dolu bir seminer gerçekleştirildi.

Ayrıca nitelikli işgücü yetişmesi için işletme olarak eğitime gereken desteği herzaman vermeye hazır olduklarını dile getiren AKOSMAN, Öğrencilerin staj veya mezuniyet sonrası işe yerleştirilmesi konusundaki desteklerinin de devam edeceğini paylaştılar. Sayın Cihan AKOSMAN ve Öztekstil San. ve Tic. Ltd. Şti.’ye öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [10-May-2024]

Haber Görüntüleme : [215]