Süt İşletmelerinde Süreç Yönetimi Semineri

Okulumuz Süt ve Ürünleri Teknolojisi Programı, 13 Mart 2024 tarihinde Sek Süt Süt İşletmeleri Direktörü Gökhan Akyürek'i ağırladı. Düzenlenen seminerde Gökhan bey iş hayatında yaşadığı deneyimlerden bahsetti. Öğrencilerimizin kendilerini iş hayatına hazırlamaları için kendilerini geliştirmeleri gerektiğinin ve sürekli araştırma içinde olmalarının önemine değindi. Gıda sektöründe çalışmanın gelecek yıllarda daha önemli olacağını vurguladığı konuşmasında; süt işletmelerinde üretim sürecinde karşılaşılan problemlerden, süt üretiminin öneminden bahsetti. Soru-cevap şeklinde düzenlenen seminerde öğrencilerimiz süt işletmelerinin üretim sürecinin yanında, iletişim önemi ve kişisel gelişim konularında da bilgi sahibi oldular. Seminerimizin sonunda program başkanımız tarafından Gökhan beye sağlamış olduğu katkılardan dolayı, okulumuzun teşekkür belgesi ve programımız adına yapılan ağaç bağış sertifikası takdim edildi.

Haber Tarihi : [15-Mar-2024]

Haber Görüntüleme : [244]