Moda Tasarım Programı Öğrencilerimiz Bursa Textile Show da WGSN 2025 Trend seminerine katıldı.

Bursa Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Moda Tasarım Programı öğrencileri TÜYAP Kongre Merkezi’nde 5-7 Mart tarihlerinde düzenlenen Bursa Textile Show da WGSN 2025 Trend Sunum seminerine katıldı.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde KFA Fuarcılık’ın organizasyonu ile hayata geçirilen Bursa Textile Show Fuarı, Bursa Uluslararası TÜYAP Kongre Merkezi’nde 5-7 Mart tarihlerinde gerçekleştirildi. Sektör liderleri ile öğrencilerimizin bir araya geldiği fuar kapsamında gerçekleştirilen WGSN 2025 Trend Sunum semineri ile öğrencilerimizin mesleki gelişimini destekleyen herkese katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [12-Mar-2024]

Haber Görüntüleme : [238]