ÖĞRENCİLERİMİZ ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI PROF. DR. VEDAT IŞIKHAN İLE BİR ARAYA GELDİ

Teknik Bilimler MYO, Hibrid ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi Programı öğrencilerimiz BUTGEM Yeni Nesil Araçlar Mükemmeliyet Merkezinde uygulamalı eğitime katılmışlardır. Öğrencilerimizin eğitimi devam ederken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat IŞIKHAN'ın BUTGEM ziyareti sırasında Sayın bakanımızla tanışma fırsatı yakalamışlardır. Ayrıca Yüksekokulumuz Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Rıdvan ARSLAN, Prof. Dr. Abdil KUŞ ve Prof. Dr. Mehmet KARAHAN tarafından editörlüğü yapılan Hibrit ve Elektrikli Taşıt Teknolojileri Kitabı da sayın bakanımıza takdim edilmiştir.

Haber Tarihi : [29-Şub-2024]

Haber Görüntüleme : [339]