Bursa Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler MYO’dan Sektör Ziyareti

Bursa Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler MYO, Doğalgaz Enerji Mekanik Mühendisliği Sanayici İşadamları Derneği (DEMSİAD) tarafından Doğalgaz Programına yapılan katkılardan dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu. DEMSİYAD Başkanı Sayın Alptekin ŞAHİNTÜRK ve yönetim kurulu üyeleri Ömer Faruk AYDINLI, Murat HAN ve Mert YILDIZ’a katkılarından dolayı Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ebru YENİMAN YILDIRIM, Öğr. Gör. Dr. İsmet GÜCÜYENER ve Doğalgaz ve Tesisatı Teknolojisi Program Başkanı Öğr. Gör. S. Hakan GÜL tarafından teşekkür belgeleri ve plaketleri takdim edildi. Ziyaret esnasında Doğalgaz ve Tesisat sektöründeki nitelikli ara eleman ihtiyacı ve talebin karşılanması konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.  Önümüzdeki dönemde de sektör ve Meslek Yüksekokulu arasındaki işbirliğinin artırılarak devam etmesinin önemi vurgulandı. Nitelikli ara eleman yetiştirmek adına atılan bu tür adımlar ve eğitime verdikleri destekten dolayı DEMSİAD Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [18-Oca-2024]

Haber Görüntüleme : [400]