Öğrenci Sektör Buluşmaları -Doğal Gaz ve Tesisatı Teknolojisi Programı Tarafından Okulumuz Öğrencilerine Seminer Düzenlendi
 Öğrenci Sektör Buluşmaları -Doğal Gaz ve Tesisatı Teknolojisi Programı Tarafından  Okulumuz Öğrencilerine Seminer Düzenlendi

Meslek Yüksekokulumuzda Programlar bazında her dönem gerçekleştirilen Seminerler Dizisine 16 Mayıs 2023 tarihinde “Doğal Gaz ve Tesisatı Programı” tarafından düzenlenen seminer ile devam edildi.

Seminerde konuk konuşmacı olarak BESLER GRUP - Bestherm İklimlendirme ARGE/PROJE Yöneticisi KAAN CHRISTIAN BIRLEY yer aldı. On-line olarak gerçekleşen seminerde BIRLEY, öğrencilerimize bireysel ve merkezi ısıtma sistemleri ile ilgili temel prensipler ve kullanılan ekipmanların görevleri ile ısıtma sistemlerinde güncel gelişmeler hakkında bilgiler vermiştir. BIRLEY, soru-cevap bölümüyle sunumunu tamamlamıştır. Kendisine Programımız ve Meslek Yüksekokulumuz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Haber Tarihi : [18-May-2023]

Haber Görüntüleme : [760]