Öğrenci Sektör Buluşmaları - Makine Kalıp Sektöründe İnnovasyon ve Kalite Sistemleri Semineri

Öğrenci-Sektör buluşmaları kapsamında bugün Makine programı ve Endüstriyel Kalıpçılık programı tarafından düzenlenen seminerde COŞKUNÖZ yöneticilerinden Gökhan MERCANLI ve Okan MERCANLI’yı ‘Makine Kalıp Sektöründe İnovasyon ve Kalite Sistemleri’ konulu semineri gerçekleştirmek üzere ağırladık. Seminerde COŞKUNÖZ firması ve Türkiye’nin üretimdeki payı hakkında bilgilendirmeler yapılmıştır. Makine-Kalıp sektöründe kalite kontrol noktasında kullanılan inovatif teknik ve yöntemlerden bahsedilmiştir. İleriye dönük yeni nesil üretim tekniklerinden olan eklemeli imalatın ve sac metal şekillendirme yöntemlerinin önemi vurgulanmıştır. Son bölümünde öğrencilerle konuşmacılar arasında soru cevap yapılarak seminer tamamlanmıştır.

Haber Tarihi : [28-Nis-2023]

Haber Görüntüleme : [832]