Gıda Teknolojisi Programı'nın “Yumurtanın Beslenmedeki Yeri ve Yumurta Hakkında Doğru Bilinen Yanlışlar” Konulu Semineri

9 Mart 2023 tarihinde” Yumurtanın Beslenmedeki Yeri ve Yumurta Hakkında Doğru Bilinen Yanlışlar” konulu seminer  Bursa Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi emekli öğretim üyesi Prof.Dr.Şahsene Anar tarafından verilmiştir. Öğrencilerin ilgi ile katılım sağladığı seminer yumurta hakkında az veya yanlış bilinen birçok bilgiyi öğrenmeyi sağlamış ve öğrencilerin bu konuda sorduğu sorularla da seminer konusu öğrencilerin dikkatini çekmiştir. Bursa Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi emekli öğretim üyesi Prof.Dr.Şahsene Anar’a çok teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [10-Nis-2023]

Haber Görüntüleme : [433]