"İçindeki Savaşçı İle Tanışma Zamanı” Konulu Girişimcilik Semineri

Tasarım Bölümü Moda Tasarım Programı Bahar yarıyılı seminer programı kapsamında 20.03.2022 tarihinde UHKİB “Moda Tasarım Teknolojilerinde Kalıp Geliştirme” Eğitim Programı Proje Sorumlusu Tekstil Yüksek Mühendisi Sayın Mihriban AKYOL’un konuk edildiği “İçindeki Savaşçı İle Tanışma Zamanı” konulu çevrimiçi Girişimcilik semineri gerçekleştirilmiştir. Seminerde girişimcilik, kimler girişimci olabilir, girişimcilerin ortak özellikleri, yaratıcılık, yenilikçilik, inovasyon, teknik ve duygusal becerilerin keşfi, etkili iletişim unsurları, is kurma ve yürütme planları ile ilgili bilgi paylaşımında bulunulmuştur. Öğrencilerimize sağlamış olduğu değerli katkılarından dolayı Sayın Mihriban AKYOL’a teşekkürlerimizi sunarız.Tasarım Bölümü Moda Tasarım Programı Bahar yarıyılı seminer programı kapsamında 20.03.2022 tarihinde UHKİB “Moda Tasarım Teknolojilerinde Kalıp Geliştirme” Eğitim Programı Proje Sorumlusu Tekstil Yüksek Mühendisi Sayın Mihriban AKYOL’un konuk edildiği “İçindeki Savaşçı İle Tanışma Zamanı” konulu çevrimiçi Girişimcilik semineri gerçekleştirilmiştir. Seminerde girişimcilik, kimler girişimci olabilir, girişimcilerin ortak özellikleri, yaratıcılık, yenilikçilik, inovasyon, teknik ve duygusal becerilerin keşfi, etkili iletişim unsurları, is kurma ve yürütme planları ile ilgili bilgi paylaşımında bulunulmuştur. Öğrencilerimize sağlamış olduğu değerli katkılarından dolayı Sayın Mihriban AKYOL’a teşekkürlerimizi sunarız.

Haber Tarihi : [27-Mar-2023]

Haber Görüntüleme : [580]