Peyzaj ve Süs Bitkileri Yetiştiriciliği Programı Öğrencimizin TÜBİTAK Projesi Kabul Edildi

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen 2209-A-Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2022 Yılı 2.Dönem Çağrısı sonuçları açıklanmıştır. Lisans öğrenimi öncesinde proje hazırlama kültürü kazandırmak amacı güden bu destek programı kapsamında Meslek Yüksekokulumuz Peyzaj ve Süs Bitkileri Yetiştiriciliği Programı öğrencisi Ersin Eren DERE nin ‘Türkiye nin üç farklı iklim kuşağına ait Söğüt ağacı yaprak ve kabuk ekstrelerinin, tohum çimlendirme ve çelik köklendirme üzerine etkilerinin araştırılması’ isimli projesi Dr. Öğretim Üyesi Ayşegül AKPINAR danışmanlığında TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazanmıştır.

Haber Tarihi : [24-Mar-2023]

Haber Görüntüleme : [628]