Doğalgaz ve Tesisat Teknolojisi Programı 2.Bursa İç Tesisat Ve Güvenli Doğalgaz Çalıştayı’na Katıldı
 Doğalgaz ve Tesisat Teknolojisi Programı  2.Bursa İç Tesisat Ve Güvenli Doğalgaz Çalıştayı’na Katıldı

Doğalgaz ve Tesisat Teknolojisi Programı olarak 2.Bursa İç Tesisat Ve Güvenli Doğalgaz Çalıştayı’na Katılım Sağladık

8 Mart 2023 tarihinde DEMSİAD Akademi,  İMSİAD  ve Odaklı Grup tarafından ortaklaşa düzenlenen ve doğalgaz sektöründen birçok firmanın da desteklediği bu yıl ikincisi düzenlenen Bursa İç Tesisat Ve Güvenli Doğalgaz Çalıştayı’na Yüksek Okulumuzu temsilen Doğalgaz ve Tesisat Teknolojisi Programı olarak tüm öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimizle birlikte katılım sağlanmıştır. Çalıştayda sektörün ileri gelenleri ve paydaşlarımızla doğalgaz sektörünün karşılaştığı sorunlar, sektördeki yenilikler ve gelişmeler ile sektörün geleceği ile ilgili oldukça yararlı görüş alışverişinde bulunmuştur. Program başkanımız Öğr. Gör. S. Hakan GÜL tarafından programımızın tanıtımı gerçekleştirilmiş, doğalgaz eğitimin önemi ve sektör işbirlikleri üzerinde durulmuştur.

Haber Tarihi : [13-Mar-2023]

Haber Görüntüleme : [606]