Marsala Tekstil Fabrikasına Teknik Gezi
 Marsala Tekstil Fabrikasına Teknik Gezi

Marsala Tekstil Fabrikasına Teknik Gezi

Üniversite-Sanayi işbirliği kapsamında, Bursa Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Şükran Çakmak, Öğr. Gör. Mine Balcı,  Öğr. Gör. Hatice Kübra Özbey ve bölüm öğrencilerimiz tarafından Marsala Tekstil’e Teknik Gezi gerçekleştirildi.

Marsala Tekstil Kurumsal İletişim  ve Marka Müdürü Güler Uğurlu Altınel, Ürün Geliştirme Sorumlusu Hülya Karayel ve Ar-Ge Sorumlusu Zerrin Kaya’nın sektöre ve firmaya ait teknik bilgi sunumları ile başlayan teknik gezimiz; Ar-Ge, laboratuvar, dokuma, boyahane ve Marsala Home bölümleri, bölüm sorumlularının ayrıntılı bilgilendirme sunumları ile gerçekleştirilmiştir. Tasarım Direktörü İskender Uprak’ın öğrenciler için gerçekleştirdiği seminer de; öğrencilere hedeflerin belirlenmesi, koleksiyon hazırlama, kumaşın önemi, sektörde tasarım süreçleri, ve sektörün çok boyutluluğu konusunda geniş bir perspektiften bakış açısı sunmuştur. Böylece teorik bilgilerin pratik ile pekiştirilmesi sağlanmıştır. Tüm birimlerde öğrencilerin soruları ayrıntılı bir şekilde cevaplanmış olup gezimiz, yeni projelerimizin planlandığı program değerlendirme toplantısı ile tamamlanmıştır.

Marsala Tekstil'e kapılarını sonuna kadar açmış olmaları, nazik misafirperverliği ve okulumuza yapmış oldukları tüm katkılardan dolayı sonsuz teşekkür ederiz.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [25-Ara-2022]

Haber Görüntüleme : [1.185]