Marsala Tekstil’e Teşekkür Ziyareti

Bursa Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokul Müdürü ve Tasarım Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Karahan, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ebru Yeniman Yıldırım, Tasarım Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Şükran Çakmak tarafından Marsala Tekstil’e teşekkür ziyareti gerçekleştirildi.

Marsala Tekstil Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özlem Özel, Tasarım Direktörü İskender Uprak ve Kurumsal İletişim  ve Marka Müdürü Güler Uğurlu Altınel ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, öğrencilerimiz için yaptıkları workshop çalışmaları sebebiyle Tasarım Direktörü İskender Uprak’a teşekkür plaketi ve teşekkür belgesi takdim edildi. Ayrıca öğrenci sektör buluşmalarının planlandığı toplantıda  2023/2024 sezonu trend analizleri ve son moda kreasyonları hakkında görüşmeler gerçekleştirildi. Marsala Tekstil'e okulumuza yapmış oldukları katkılardan dolayı sonsuz teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [07-Ara-2022]

Haber Görüntüleme : [1.031]