BTSO 65.MESLEK KOMİTE ZİYARETİ

Bebek ve Çocuk Konfeksiyonu meclis üyeleri Ömer Yıldız ve Sedat Şengül, Komite Başkanı Rıdvan Hatipoğlu ve Komite Başkan Yardımcısı Serkan Çetintaş Moda Tasarım Programına ziyaret gerçekleştirdi.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokul Müdürü ve Tasarım Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Karahan, Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Ebru Yeniman Yıldırım, Tasarım Bölüm Başkan Yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi Şükran Çakmak ve Moda Tasarım öğretim elemanlarının ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda Öğrenci Sektör Buluşmaları, derslerin güncellenmesi ve 2023 ocak Junio Show ile ilgili görüşmeler yapıldı.

Komite üyeleri Moda Tasarım Programı atölye ve sınıflarını gezerek fiziki alanlar hakkında bilgi sahibi oldular. Derslerin işlenişinde kullanılan makine, teçhizat ve donanımlar detaylıca incelendi.

Haber Tarihi : [06-Ara-2022]

Haber Görüntüleme : [753]