KARSAN'DAN İŞBİRLİĞİ ATAĞI

11.11.2022 tarihinde Karsan A.Ş. İnsan Kaynakları ve AR-GE birimi yetkilileri Yüksekokulumuza potansiyel iş birliklerini görüşmek üzere bir ziyaret gerçekleştirmişlerdir.

Ziyarette Hibrit ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi Programı ve Otomotiv Teknolojisi öğrencilerinin İşyeri Eğitimi uygulamaları ile Yüksekokulumuzdaki eğitim alt yapısının desteklenmesi konularından işbirliği protokolü yapılması hususunda görüş birliğine varılmıştır.

Okul müdürümüz Sayın Prof. Dr. Mehmet KARAHAN başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Karsan Ar-Ge direktörü Sayın Barış HULUSİOĞLU, İnsan Kaynakları Eğitim Sorumlusu Sayın Zeynep AYDIN, Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojisi Böl. Başk. Sayın Prof. Dr. Rıdvan ARSLAN ve Hibrid ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi Program Başk. Sayın Öğr. Gör. Cafer KAPLAN katılmışlardır.

Haber Tarihi : [14-Kas-2022]

Haber Görüntüleme : [751]