Bilgisayar Programcılığı Öğrencileri Sosyal Girişimcilik Eğitimine Katıldılar
 Bilgisayar Programcılığı Öğrencileri Sosyal Girişimcilik Eğitimine Katıldılar

26.10.2022-27.10.2022 tarihleri arasında Bursa Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler MYO Bilgisayar Programcılığı Programı öğrencileri Öğr. Gör. Uğur Fındıkoğlu tarafından organize edilen Nilüfer Sosyal Girişimcilik Merkezinde Sosyal Girişimcilik Eğitimine katılmışlardır.

Günümüz toplumlarında hızla artan sosyal sorunlarla mücadelede yenilikçi çözümlere ihtiyaç duyulmaktadır. Bu nedenle teknolojiyle iç içe olan Bilgisayar Programcılığı Programı öğrencilerimiz almış oldukları sosyal girişimcilik eğitimiyle, faaliyet gösterdikleri alanlarda kalıcı değişimler yaratmayı, çözümler üretmeyi ve uzun vadede toplumsal sorunlara teknolojiyi de kullanarak çözüm yolları bulmayı hedeflemektedirler. 

Teknik Bilimler MYO olarak da amacımız, vermiş olduğumuz teknik eğitimlerle birlikte önem verdiğimiz sosyal eğitimlerle öğrencilerimizin gelişimini desteklemek, sosyal girişimcilik eğitimleriyle sosyal sorunlara duyarlı, empati yapabilen, azimli, sorumluluk sahibi, risk alabilen, yaratıcı, yenilikçi ve girişimci bireyler yetiştirmektir.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [03-Kas-2022]

Haber Görüntüleme : [820]