Etkinlik : Çiçek Tasarım Atölyesi

Etkinlik Bitiş Saati : 16:00

Etkinlik Açıklama :

Çiçek Tasarım Atölyesi

BUU Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Park ve Bahçe Bitkileri Bölümü, Peyzaj ve Süs Bitkileri Programı öğrencilerinin mesleki gelişimi, çiçeklerin kullanım şekilleri konusunda farkındalığın arttırılması ve sektör ile buluşması çerçevesinde ‘Çiçek Tasarım Atölyesi’ düzenlenecektir.

Çiçekler, geçmişten günümüze insanoğlunun ilgisini çeken, sevgi, dostluk ve güzelliğin ifadesi olarak kullanılan biyolojik materyallerdir. Günümüzde eğitim ve özgün tasarımla birleşerek iş ve yaşam alanlarımızı süslemektedir. Bu kapsamda çiçek tasarımı ve çiçekçilik sektöründe önemli bir yere sahip olan Çiçek Tasarım Okulu kurucusu ve profesyonel çiçekçilik mentörü Buse EKİNCİ ile Peyzaj ve Süs Bitkileri Programı öğrencilerimiz bir araya gelerek çiçek tasarımları gerçekleştirecektir.

21 Aralık 2022 Çarşamba günü

Saat:  14:00

Teknik Bilimler MYO nun önündeki Mimoza Kafe’ nin üst katında

Gerçekleştireceğimiz çiçek tasarım atölyesine, ilgi duyan tüm akademik ve idari personelimiz davetlidir.

Buse Ekinci ile Çiçek Tasarım Atölyesi

• Buse Ekinci, 1981 İstanbul doğumludur.
  • 2007 yılından beri girişimci ve tasarımcı olarak yeni nesil çiçek düzenlemesi konusunda sektörde yer almaktadır.
  • Çiçek Tasarım Okulu’nun kurucusudur.
  • Profesyonel Çiçekçilik mentörüdür.
  • Amerika, Rusya ve Hollanda’da yer alan Floral Academy NL, Chicago School of Flower Design gibi önemli çiçek tasarım okullarında eğitimler almıştır.

Etkinlik Programı:

14:00 - 14:15   Açılış Konuşmaları

14:15 - 14:30  Enstrümental müzik dinletisi

14:30 - 15:30  Peyzaj ve Süs Bitkileri Yetiştiriciliği Öğrencilerinin Buse EKİNCİ ile

Çiçek Tasarım Atölye Çalışmaları

15:30-16:00    Çiçek Tasarımlarının takdimi ve kapanış