Haber

17.05.2024 15:38:08

Et ve Ürün Teknolojisi Program'inin Workshop Etkinligi

                Et ve Ürünleri Teknolojisi Programi 8 Mayis 2024 tarihinde “Ali Bey Izgara” isletmesinde “kebap, döner yapimi, izgara pisirme ve sunum teknikleri” konulu bir workshop düzenledi. Derslerimizde et ürünlerinin isletmede müsteri begenisine uygun en güzel sekilde nasil yapilacagini deneyimleyen ögrencilerimiz hazirlanan malzemeleri kullanarak, ustalarin hünerlerini ve püf noktalarini aktarmalari sayesinde kendi elleri ile adana kebabi yapimini bir de ustalarindan dinleyerek ve sonra da uygulayarak becerilerini sergilediler.

                Program ögrencilerimizin bilgi ve zirhla kiyma çekme becerileri ise ustalarimiz tarafindan basarili bulmustur.

                Workshopa katilan ögrencilerimizin en keyifli anlari ise hazirladiklari kebaplari pisirip yerken aldiklari lezzetten çok basarinin vermis oldugu haz olmustur. Güzel bir uygulamanin ardindan karelere yansiyanlar da bu görüntüler olmustur.



Bilgi

Okunma Sayısı: 482
Eklenme Tarihi: 17.05.2024 15:38:08
Güncelleme Tarihi: 17.05.2024 15:38:08

Paylaş