Erasmus

Bölümümüzde lisans, yüksek lisans ve doktora seviyesinde eğitim görmekte olan öğrencilerimizi Erasmus+ değişim programı kapsamında öğrenim görmek üzere bir yıla kadar, Avrupa’nın saygın üniversitelerine göndermekteyiz. Bu konuda öğrencilerimizi bilgilendirmek ve teşvik etmek için her akademik dönem başında Üniversitemiz Erasmus ofisi ile birlikte tanıtım seminerleri düzenliyoruz.

Bölümümüzün halihazırda anlaşması olan ve öğrenci gönderdiği üniversiteler: Tartu Üniversitesi (Estonya), Aegean Üniversitesi (Yunanistan), Lodz Üniversitesi (Polonya), Bulgaristan Bilimler Akademisi ve Wroclaw Üniversitesi (Polonya). Bölümümüz önümüzdeki akademik yıl için iki lisans öğrencisini Lodz Üniversitesi’ne ve bir yüksek lisans öğrencisini Wroclaw Üniversitesi’ne gönderecektir. Bölümümüzün Erasmus+ faaliyetleri ile ilgili daha fazla bilgi almak için bölüm koordinatörü Dr. M. Ozan Aşık (ozanasik@uludag.edu.tr) ile irtibata geçebilirsiniz.

Erasmus+ programı ile ilgili genel bilgilere ulaşmak; resmi prosedürü öğrenmek; başvuru süreci, kriterleri ve tarihlerini öğrenmek için tıklayınız 

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [07-Eki-2019 20:35]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [(Veri Yok)]

İçerik Görüntüleme : [5.123]