STAJ SEFERBERLİĞİ

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı Yetenek Kazanımı ve Organizasyon Dairesi Başkanlığından alınan 17.07.2020 tarih ve E.259 sayılı yazıda; Cumhurbaşkanlığı 1 No'lu Kararnamesinin 527/E/1-b-7 fıkrasında yer alan "Yükseköğretim Kurulu, Milli Eğitim Bakanlığı ve üniversitelerin kariyer birimleri vasıtasıyla projeler yaparak öğrencileri kamu ve özel sektör kurum ve kuruluşları ile bir araya getirmek ve istihdam imkânlarını artırmak amacıyla ulusal ve uluslararası düzeyde çalışmalar yapmak" hükmü gereğince faaliyetler yürütüldüğü; Bu bağlamda, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı tarafından, Hazine ve Maliye Bakanlığının desteği ve tüm bakanlıklar/özel sektörden gönüllü işverenlerin işbirliği ile üniversite öğrencilerine yönelik "Staj Seferberliği" programı hazırlandığı, söz konusu programa örgün eğitim veren lisans programlarında son sınıfa geçen ve not ortalaması 4'lük sistemde 2 ve üzeri (diğer sistemlerde dengi) olan tüm öğrenciler başvuru yapabileceği bildirilmektedir.

Konuyla ilgili yazı için tıklayınız.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [22-Tem-2020 12:16]