Bursa'nın ilkokul ve anaokulu eğitimi alanındaki mevcut durumunun değerlendirilerek Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda yol haritasının belirlenmesi amacıyla düzenlenen "Türkiye Yüzyılında Ulusal Politikalardan Yerel Stratejilere" konulu Bursa Temel Eğitim-1 Çalıştayı Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Bursa Temel Eğitim-1 Çalıştayına Anabilim Dalı öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Hülya Kartal, Doç. Dr. Gönül Onur Sezer ve Doç. Dr. Ömür Sadioğlu katılmıştır.

Bursa İl Millî Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda 28 Şubat 2024 tarihinde 10 masada, 110 katılımcının yer aldığı çalıştay ile Bursa'da ilkokul ve anaokulu düzeyinde eğitimin bütününe ilişkin bir Bursa fotoğrafının ortaya koyulması amaçlanmış, anaokulu ve ilkokul düzeyinde eğitimde söz ve güç birliğinin oluşumunu sağlamak hedeflenmiştir.

Haber Tarihi : [03-Mar-2024]

Haber Görüntüleme : [188]