Meslek Yüksekokulumuzda Mezuniyet-2024 Sevinci
 Meslek Yüksekokulumuzda Mezuniyet-2024 Sevinci

Bursa Uludağ Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’ndan mezun olmaya hak kazanan öğrenciler, gerçekleştirilen törenle belgelerini aldı. 230 öğrencinin kep fırlatma sevincini yaşadığı törende aileler de çocuklarının mutluluğuna şahitlik etti.

Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen 37.dönem mezuniyet törenine BUÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan KIRIŞTIOĞLU, Meslek Yüksekokulları (MEYOK) Koordinatörü Prof. Dr. Çağatan TAŞKIN, Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Prof. Dr. Sinan ÇAVUN, akademisyenler, bağışçılar, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Sunuculuğunu İlk ve Acil Yardım programı öğretim elemanı Öğr. Gör. Dr. Derya ASLAN HUYAR’ın yaptığı mezuniyet töreni programında Meslek Yüksekokulları (MEYOK) Koordinatörü Prof. Dr. Çağatan TAŞKIN,  Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Prof. Dr. Sinan ÇAVUN ve bağışçı Suhendam URBAY’ın konuşmalarının ardından mezunlar adına 2023-2024 dönem birincisi Tıbbi Görüntüleme Teknikleri programı öğrencisi Gülnur ÖRS konuşmasını yaptı.

Meslek Yüksekokulumuz programları birincileri Tıbbi Laboratuvar Teknikleri programı Gökhan AYDIN,  Tıbbi Görüntüleme Teknikleri programı Gülnur ÖRS, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik programı Hatice YILDIRIM,  Anestezi programı Berrak ASLAN ve İlk ve Acil Yardım programı Edanur KARATAŞ birincilik plaketleriyle ödüllendirildi.  

Ayrıca Meslek Yüksekokulumuzda derece yaparak ilk üçe giren öğrenciler; dönem birincisi Gülnur ÖRS, dönem ikincisi Gökhan AYDIN ve dönem üçüncüsü Hatice YILDIRIM çini işlemeli tabak hediyelerini Meslek Yüksekokul müdürümüz Prof. Dr. Sinan Çavun ve davetli misafirlerin elinden aldıktan sonra dönem birincisi tarafından anı kütüğüne isim plaketi çakıldı.

Program, protokol konuşmaları ve programlarında dereceye giren öğrencilerin hediyelerinin takdim edilmesinden sonra mezuniyeti hak eden öğrencilere anı belgelerinin program öğretim elemanları tarafından verilmesi, sağlık andının okunması ve kep atmaları ile sona erdi. Öğrenciler, velileri ve öğretim elemanları program sonrasında anı fotoğrafları çekilmesiyle bu özel anı ölümsüzleştirdiler.

Mezuniyet töreni videosunu izlemek için tıklatınız...

Not: Videonun ilk dakikalarında Bursa Uludağ Üniversitesi Tanıtımı yer almakta olup, bu bölümde ses yoktur.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [22-Tem-2024]

Haber Görüntüleme : [716]