Uludağ Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü sürdürülmekte olan projelerini Rektör Prof. Dr. Ferudun Yılmaz’a sundu.

Uludağ Üniversitesi Sanat Tarihi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bülent Nuri KILAVUZ, Rektör Prof. Dr. Ferudun Yılmaz'a bölüm projeleriyle ve yayın çalışmalarıyla ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda Fen Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü’nde yürütülen araştırmalar ve projeler hakkında bilgi verildi. Sunum sonunda, akademisyenlerin görüş ve önerilerini dinleyen Rektör Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, proje ve araştırmaların yanı sıra yapılacak akademik çalışmaların da arkasında olunacağını vurguladı.

Haber Tarihi : [23-May-2024]

Haber Görüntüleme : [137]