"BAĞIMLILIK" TEMALI KISA FİLM YARIŞMASI'NA KATKI

Fakültemizin Dekanı ve Bölüm Başkanımız Prof. Ali Sait LİMAN, Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) ve Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen “Bağımlılık” Temalı Kısa Film Yarışması’nda jüri başkanı olarak görev aldı.

BTÜ Mimar Sinan Yerleşkesi Turkuaz Salon’da düzenlenen etkinliğin açılışına; Bursa Vali Vekili Hamdi BOLAT, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ, Bursa Vali Yardımcısı Şeref AYDIN, BTÜ Rektörü Prof. Dr. Naci ÇAĞLAR, protokol üyeleri, dernek temsilcileri, yarışma jüri üyeleri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Protokol konuşmalarının ardından ödül sahiplerinin açıklandığı toplantıda, birinciliği "Bağımlılık" isimli filmiyle Ahmet Baha COŞKUN alırken, ikinci olan film ise Ayça SEYMENOĞLU BAŞ’ın "Boşluk" filmi oldu. "Benim Canım" filmiyle Ömer Bilal ASLAN da üçüncülüğe layık görüldü. "B4N" filmiyle Beyza YILDIR, "Kibrit" filmiyle Fatma Zehra SULTAN ve "Sütlach" filmiyle Ahmet DUVAR mansiyon ödülü almaya hak kazandı.

Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyor, ödül almaya hak kazananları kutluyoruz.

Haber Tarihi : [10-Ara-2023]

Haber Görüntüleme : [320]