.
 .

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ), akademisyenlerinin AB Projeleri alanında başvurularını ve başvurdukları projelerin kabul oranlarını arttırmak amacıyla bu konuda deneyimi olan akademisyenlerin listesini hazırladı.

BUÜ bünyesindeki akademisyenlerin AB projelerindeki deneyimlerini araştıran BUÜ Teknoloji Transfer Ofisi, detaylı bir liste oluşturmayı başardı. Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Genel Müdür Prof. Dr. Recep Eren; "Bu araştırmayı yaparken AVESİS veritabanımızı, Akademisyen Kataloğumuzu ve BAP Biriminde kayıtlı proje bilgilerini kullandık. Akabinde her fakültemizde AB Projesi deneyimine sahip akademisyenlerimizin listesini çıkarttık. Fakülte Dekanlarımıza mail attık ve ilgili fakülteden listeye ekleyebileceğimiz başka akademisyenlerin olup olmadığını sorguladık. Aldığımız geri dönüşler neticesinde kapsamlı bir liste oluşturduk. Bu çalışmadaki ana amacımız; akademisyenlerimiz bir AB projesine başvurmak isterse, kendi fakültesindeki akademisyenlerin hangi proje çeşitlerinde deneyime sahip olduğunu görebilmeleri ve ihtiyaç duyması halinde o alanda deneyim paylaşımı yapabilmeleriydi. AB Projeleri alanında deneyimli akademisyenlerimizin bu alanda çalışma yapacak akademisyenlerimize hiç çekinmeden yardım ve destek sağlayacaklarını biliyoruz. Bizler de Bursa Uludağ TTO ekibi olarak bu alanda her zaman desteğe hazır olacağız” dedi.

Genel Müdür Prof. Dr. Recep Eren, hazırladıkları listede yer almayan ancak AB Proje deneyimi olan akademisyenlerin de idoken@bursauludagtto.com adresine proje deneyimleriyle ilgili bilgilendirici mail atmalarının yeterli olacağı bilgisini paylaştı.

 AB Proje deneyimi bulunan Üniversitemiz akademisyenlerin listesine ulaşmak için tıklayınız...

                         

 AB Proje deneyimi bulunan Enstitümüz akademisyenlerinin listesine ulaşmak için tıklayınız. 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [19-Eyl-2022]

Haber Görüntüleme : [1.406]