ORPHEUS standartlarına uyum süreci ve ders kayıtları ile ilgili önemli duyuru

DUYURU

Enstitümüze bu yarıyıl başlayacak öğrencilerimiz için Enstitü işleyişi ve eğitim süreçlerine ait bilgilendirme amacıyla yapılandırılacak Oryantasyon toplantısı dahilinde, daha önceki yıllarda kayıt olmuş öğrencilerimize ORPHEUS sürecine oryantasyonu ile ilgili kapsamlı bilgilendirme 29 Eylül 2022 Perşembe günü saat 12:00'de Tıp fakültesi amfisinde hibrit (çevrimiçi  ve yüz yüze) olarak gerçekleştirilecektir. Toplantıya çevrimiçi katılmak isteyen öğrencilere, ilgili link web sayfamızdan ve Enstitü Öğrenci temsilcimiz tarafından whatsapp grubundan ulaştırılacaktır.

Toplantıya online katılmak isteyen öğrencilerimiz için toplantı linki aşağıda verilmiştir.

BUÜ Sağ Bil Enst ORPHEUS Oryantasyon Toplantısı
29 Eylül Perşembe · 12:00 – 1:30pm
‬ PIN: ‪723 999 676‬#

Orpheus standartlarını yerine getirme kapsamında, aşağıda planları verilen 2022-2023 eğitim- öğretim yılı güz yarıyılından itibaren doktora ders planlarına eklenen Enstitü Seçmeli derslerinden güz dönemi derslerine kayıt yaptırmak isteyen TÜM doktora öğrencileri için; derslerin otomasyonda seçilebilir hale gelmesi için gerekli süreç tarafımızdan takip edilmektedir. Bir aksaklık halinde söz konusu derslere kayıt yaptıramamış olan öğrencilerimizin,  27-30 Eylül 2022 ders ekle/ çıkar döneminde sistemden güncelleme yapabilmeleri mümkün olabilecektir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

BUÜ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Yönetimi