BUÜ UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVINA KATILACAK ADAYLARIN SINAV GİRİŞ YERLERİ

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ
UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI
(Sınava Katılacak Adayların Sınav Giriş Yerleri)

Üniversitemizde görev yapan idari personel için Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği hükümlerine göre 25 Kasım 2022 Cuma günü yapılacak olan Unvan Değişikliği Sınavına İlişkin;

Tarih, Saat ve Sınav Yeri bilgileri aşağıda ilan edilmiştir.

Sınava girecek adaylara duyurulur.

Adayların Sınav Giriş Yeri Listesi

SINAVA İLİŞKİN KURALLAR

1- Adaylar sınava gelirken kimlik belgesi (nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport) veya fotoğraflı personel kimlik kartını ibraz etmeleri zorunludur.

2- Adayların sınava çağrı cihazı, cep telefonu, telsiz, akıllı saat, fonksiyonlu (EXE, STORE, RUN vb. özelliği olan) hesap makineleri (fonksiyonsuz hesap makineleri hariç) ile gelmeleri yasaktır.

3- Adaylar, yumuşak uçlu kurşun kalem, silgi, kalemtıraş vb. malzemelerini kendileri temin edecektir.

4- Sınav başladıktan en geç 15 dakika sonra gelen adaylar sınava alınmayacaktır.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [18-Kas-2022 12:15]