REKTÖRLÜK SÖZLEŞMELİ PERSONEL (4/B) KADRO İLANI BAŞVURU SONUÇLARI (09.09.2022)

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

657 SAYILI DEVLET MEMURLARI KANUNUNUN 4/B MADDESİNE GÖRE SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI SONUÇLARI
(REKTÖRLÜK)

 

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrası ve “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar” uyarınca giderleri Özel Bütçeden karşılanmak üzere 09.09.2022 tarih ve 31948 sayılı Resmi Gazetede yayınlanmış olan kadro ilanı uyarınca Rektörlük Birimleri kadroları için şahsen olarak alınan başvurular 23.09.2022 tarihi mesai bitimi itibariyle sona ermiştir.

2020 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak personel yerleştirmesi yapılacağı ilan edilen pozisyon sayısı kadar asıl ve yedek adayların isim listeleri sıralanmış olup ilgili listelere aşağıdaki linklerden erişilebilmektedir.
 

Kadro Unvanları

 Büro Personeli

 Koruma ve Güvenlik Görevlisi

 Destek Personeli (Temizlik) D1

 Destek Personeli (Temizlik) D2

 



Asıl Adaylardan İstenecek Belgeler;

  1. Dilekçe (Dilekçe için tıklayınız.)
  2. Sağlık Kurulu Raporu (Üniversite veya Sağlık Bakanlığı Hastanelerinden alınmalıdır. Özel hastanelerden alınan Sağlık Kurulu Raporları kabul edilmeyecektir. Sağlık Kurulu Raporunun yukarıda belirtilen tarihler içerisinde ibraz edilememesi halinde göreve başlama tarihinden önce mutlaka teslim edilmiş olması gerekmektedir. Göreve başlama tarihi daha sonra adaylara tebliğ edilecektir.)
  3. Başvuru alanlarında belirtilen Bölüm mezuniyetini gösteren Diplomanın Aslı (E-devlet çıktısı teslim edenler hariç olmak üzere)
  4. e-Devlet’ten alınacak “SGK Tescil ve Hizmet Dökümü / İşyeri Unvan Listesi” dökümü
  5. 4 (dört) adet “Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Personelin Kılık ve Kıyafetine Dair Yönetmelik”e uygun Vesikalık Fotoğraf

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [26-Eyl-2022 12:11]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [06-Eki-2022 05:34]

Duyuru Görüntüleme : [3.340]