GÖREVDE YÜKSELME SINAVINA GİRECEK OLAN ADAYLARIN DİKKATİNE

-Adaylar 21.11.2020 tarihinde yapılacak olan Görevde Yükselme Sınavına Giriş Belgelerini Sakarya Üniversitesi https://basvuru.sakarya.edu.tr/SinavGirisBelgesiSorgula.aspx web adresi üzerinden almaları gerekmektedir. Adaylara ayrıca Sınav Giriş Belgesi gönderilmeyecektir.

- Adaylar Sınav Giriş Belgesi, Türkiye Cumhuriyeti Kimliği veya Üniversite Kurum Kimliği ile sınava gelmeleri zorunlu olup, adayların en geç sınav saatinden 40 dakika önce sınav yerinde olmaları gerekmektedir.

-Adayların sınava çağrı cihazı, cep telefonu, telsiz gibi cihazlarla girmeleri yasaktır.

-COVİD-19 salgını nedeniyle adayların bina girişinde sosyal mesafe ve maske kuralına uymaları önem arz etmektedir.

NOT: -COVİD-19 salgını nedeniyle sınav başlangıç saati 12:00 olarak değiştirilmiştir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [13-Kas-2020 06:03]