BUÜ UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI BAŞVURU SONUÇLARI

- Üniversitemizde görev yapan idari personel için Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Görevde Yükselme ve Unvan değişikliği Hükümlerine göre ilan edilen Unvan Değişikliği Sınavına kapalı zarf ile yapılan başvurular Sınav Kurulu Başkanlığınca incelenmiş ve karara bağlanmıştır.

1- Başvuru şartlarını taşıyanlar unvan değişikliği sınavına girmesi uygun bulunan ve uygun bulunmayanların listesi aşağıda belirtilmiştir.

2- Sınava girmesi uygun bulunan adayların sınavı 14 Kasım 2020 tarihde Saat 10:00'da yapılacak olup, sınav yeri adaylara daha sonra Üniversitemiz Web sayfasında duyurulacaktır.

3- Bu ilan tebliğ mahiyetinde olup, kişilere ve birimlere ayrıca yazı ile bildirilmeyecektir.

- BAŞVURU SONUÇLARI

- SINAV TAKVİMİ