Yemek Bursu Başvuru Sonuçları

Yemek Bursu başvuru sonuçları açıklanmıştır. Sonuçlar aşağıdaki linkte yer almaktadır.

Yemek Bursu Orhaneli MYO Sonuçları

Yemek Bursu almaya hak kazanan öğrencilerimizin 2 Kasım / 18 Kasım 2022 tarihleri arasında aşağıda belirtilen evraklar ile birlikte Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Bilgi için Tahakkuk İşleri Personelimiz Ahmet Kabaca ile iletişime geçiniz.

18 Kasım 2022 tarihi itibari ile evrak beyanlarını teslim etmeyen ya da eksik belge getiren öğrencilerimizin bursları iptal edilecektir.

Not: Şehit, Gazi yakını ( 1. derece ), Engelli Öğrenci ( %40 ve üzeri rapor ) ve Milli Sporcu kontenjanından burs tahsis edilen öğrencilerimizin durumlarını gösterir belgelerini getirmeleri yeterlidir.

Müracaat Evrakları

1. Nüfus Kayıt Örneği (E-Devlet)
  2. Kirada Oturanlar İçin Kira Kontratı Fotokopisi
  3. Aile İçin Tapu veya Kira Kontratı Fotokopisi