Öğrenci Numarası Öğrenme ve Ders Seçim İşlemleri (2020-YKS Sonucu Yerleşen Öğrenciler)

DERS KAYIT İŞLEMLERİ

Üniversitemize yerleşen ve kesin kayıt işlemini tamamlayan tüm öğrencilerin ders seçim işlemlerini http://uludag.edu.tr/oidb sayfasında ilan edilen; 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takviminde belirtilen tarihlerde Öğrenci Otomasyon Sistemi üzerinden yapmaları gerekmektedir. Birim bazında olan ders kayıtlarına ilişkin takvim ayrıca duyurulacaktır. İkinci öğretim öğrencileri öğrenim ücretlerini yatırdıktan sonra ders seçim işlemi yapacaklardır.

Akademik Takvim için TIKLAYINIZ.

KATKI PAYI/ÖĞRENİM ÜCRETİ ÖDEME İŞLEMLERİ

İkinci Öğretim (İ.Ö.) Programlarına kayıt hakkı kazanan adayların 07 Eylül 2020 - 01 Ekim 2020 tarihleri arasında aşağıda yer alan linkten öğrenci numaralarını öğrenerek, öğrenim ücretlerini Halk Bankası Şubelerine yatırmaları gerekmektedir.

Öğrenci Numarası ve Şifresi Öğrenmek için TIKLAYINIZ.

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Öğrenim Ücreti Tutarları için TIKLAYINIZ.

ÖNEMLİ: Yükümlü olduğu halde öğrenim ücreti ödemesini gerçekleştirmeyen öğrenciler, ders seçimi yapamayacaklardır

Kayıt Yerleri ve Tarihleri için TIKLAYINIZ.

*   E-DEVLET ÜZERİNDEN ELEKTRONİK KAYIT YAPAN ÖĞRENCİLERİN, ÜNİVERSİTEYE KAYIT İÇİN AYRICA GELMELERİNE, yukarıda belirtilen programlar dışında HERHANGİ BİR EVRAK TESLİM ETMELERİNE GEREK BULUNMAMAKTADIR.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [31-Ağu-2020 07:23]