Yaz Öğretiminde Üniversitemizden Ders Almak İsteyen Misafir Öğrencilerin Üniversite Bilgileri!

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Öğretimi kapsamında Üniversitemizden ders almak isteyen farklı yükseköğretim kurumu öğrencilerinin Üniversite bilgileri Yükseköğretim Bilgi Sisteminde (YÖKSİS) yer alan öğrencilik bilgileri aracılığıyla sisteme aktarılmaktadır. Ancak, iki farklı yükseköğretim kurumunda öğrenim gören öğrencilerin (Örnek: 1- İstanbul Üni2- Anadolu Üni.) bilgileri Öğrenci Otomasyon Sistemine kayıt ve/veya veri aktarım esnasında talep edilen yükseköğretim kurumu bilgisi dışında yansıması, öğrencilerin ders alma işlemlerini yapmalarına engel teşkil etmemektedir.

Bu kapsamda sorun yaşayan öğrenciler, Yükseköğretim Kurumu bilgilerini güncellemek için 28 Temmuz 2020 tarihinden itibaren Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Merkezi Öğrenci Otomasyon Birimine başvuru yapmaları durumunda gerekli güncelleme işlemleri sağlanacaktır. Belirtilen tarihten önce yapılan başvurular veri aktarım işlemleri nedeniyle değerlendirilmeye alınmayacaktır.

İletişim Adresi: otomasyon@uludag.edu.tr

Üniversitemizden Ders Almak İsteyen Misafir Öğrencilere Önemle Duyurulur!

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [08-Tem-2020 06:20]