5'i Derslerinin Temel Kullanma Kılavuzu

Önlisans ve Lisans Programlarında okutulmakta olan ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ ile TÜRK DİLİ dersleri  ile ilgili uzaktan eğitim senkron (eş zamanlı) olarak yapılacaktır. Konuya ilişkin bilgilendirme tüm öğrencilerin öğrenci numaralarından oluşan mail adreslerine gönderilmiştir. İkinci öğretim öğrencileri derslere daha önce olduğu gibi sanal sınıflara aynı gün ve saatte giriş yapacaklardır. Örgün öğretim öğrencileri ise yüz yüze yapılan ders saatlerine göre  http://connect.kliksoft.net/common/help/tr/support/meeting_test.htm linkini kullanarak sanal odalara giriş yapacaklardır. Giriş sorunu yaşayan öğrenciler sorunları çözüldükten sonra aynı linkten bağlanarak derslere ilişkin materyallere ulaşabileceklerdir. İlk defa bağlanacak öğrencilerin konuya ilişkin Temel Kullanım Kılavuzunu incelemeleri gerekmektedir.

Önemle duyurulur!

Kılavuz için TIKLAYINIZ.