Yükseköğretim Kalite Kurulu-Kurumsal Dış Değerlendirme Programı

Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından yürütülen Kurumsal Dış Değerlendirme Programı kapsamında yükseköğretim kurumları beş yılda en az bir defa dış değerlendirme sürecine dâhil olmaktadır. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı, 2018 yılında Kurumsal Dış Değerlendirme Programı kapsamında oluşturulacak değerlendirme takımlarında öğrenci değerlendiricilerin de yer almasını hedeflemektedir.

Bu kapsamda değerlendirme takımlarında görev alabilecek 3. sınıf lisans veya lisansüstü öğrencilere (lisans öğrencisi için tercihen akredite programda okuyan veya akreditasyon kuruluşlarında öğrenci değerlendirici olarak görev yapmış olan, lisansüstü öğrenci için tercihen akredite bir programdan mezun olan veya akreditasyon kuruluşlarında öğrenci değerlendirici olarak görev yapmış olan) ilişkin bilgilerin aşağıda yer alan forma işlenerek en geç 17 Ağustos 2018 Cuma gününe kadar yokak@yokak.gov.tr e-posta adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Form için TIKLAYINIZ.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular