2017 ÖSYS Ek Yerleştirme İle Üniversitemize Kayıt Yaptıracak Adayların Dikkatine!

2017 ÖSYS Ek Yerleştirmeler sonucunda Üniversitemize kayıt hakkı kazanan öğrenciler, kayıt işlemleri için ilgili Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu öğrenci işlerine ÖSYM Sonuç Belgesi ile şahsen giderek kayıt işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Kayıt işlemleri "e-devlet üzerinden değil, yetkili kişi aracılığı ile ilgili birim tarafından yapılacaktır".

İkinci Öğretim programlarına yerleştirilen öğrenciler birimlerinden öğrenci numaralarını öğrenip Halkbankası Şubelerinden katkı payı/öğrenim ücreti ödemelerini gerçekleştirmeleri ardından kayıt işlemleri yapılacaktır.

Öğrenim Ücretleri ve Banka Bilgileri

Kayıt Tarihleri: 13 Eylül-19 Eylül 2017 mesai saatleri içerisinde.

Not: Kayıt için gerekli koşulları sağlamayanlar ile süresi içinde kayıt işlemlerini tamamlamayanlar, Üniversiteye kayıt haklarını kaybederler. Kayıt için gerekli şartları taşımadığı sonradan anlaşılan veya bu şartları sonradan kaybeden öğrencilerin kayıtları yapılmış olsa dahi iptal edilir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [19-Eki-2019 11:57]