2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Sonunda Ayrılacak Olan Öğrencilerin Dikkatine!

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı sonunda Üniversitemizden mezuniyet, yatay geçiş, kayıt silme, özel statü, değişim programının sona ermesi v.b. nedenlerden dolayı ayrılacak öğrencilerin, aşağıda belirtilen tarihlere kadar Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı'ndan ilişik kesme belgelerini alarak öğrenim gördükleri birimlerinin Öğrenci İşlerine teslim etmeleri gerekmektedir. Belirtilen tarihlere kadar kütüphane ile ilişiğini kesmeyen öğrencilerin otomasyon sisteminden mezuniyetleri yapılamayacağından, diplomalarının basılamamasına, mezuniyet dışında ayrılan öğrencilerin ise dosyalarının veya transkript belgelerinin diğer üniversitelere gönderilememesine neden olacaktır. Mağduriyetlerin yaşanmaması için öğrencilerin konuya ilişkin gerekli hassasiyeti göstermeleri önemle duyurulur!

(Görükle Kampüs Yerleşkesi dışında öğrenim gören öğrencilerin Kütüphane ile ilgili ilişik kesme işlemleri, öğrenim gördükleri birimlerin Öğrenci İşleri tarafından yapılacaktır) 

Yılsonu sınavları sonunda mezun olacak öğrenciler: 07 Haziran 2017
Bütünleme/ek sınavlar sonunda mezun olacak öğrenciler: 15 Eylül 2017
Diğer nedenlerle ayrılan öğrenciler (yatay geçiş, özel statü/değişim programının sona ermesi v.b.) 07 Haziran 2017-15 Eylül 2017

U.Ü.Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
Merkezi Otomasyon Birimi!

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [19-Eki-2019 11:57]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [(Veri Yok)]

Duyuru Görüntüleme : [11.399]