2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Sonunda Mezun Olacak Öğrencilerin Dikkatine!

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı yılsonu sınavları sonunda mezun olacak öğrencilerin, aşağıda yer alan Mezuniyet İşlemleri Başvuru Formunu doldurarak, 07 Haziran 2017 tarihine kadar birimlerinin Bölüm Sekreterliklerine teslim etmeleri gerekmektedir. Öğrencilerin mezuniyet işlemleri Mezuniyet Komisyonları tarafından değerlendirilecektir. Başvuru formunu doldurup ilgili yere teslim etmeyen öğrencilerin durumları incelenemeyeceğinden diplomaları hazırlanamayacak ve diploma törenine de katılamayacaklardır. Sınav notları ve diğer tüm çalışmaları tamamlanan mezuniyet aşamasındaki öğrencilerin söz konusu formu belirtilen tarihe kadar teslim etmeleri önemle DUYURULUR!

Başvuru Formunu indirmek için TIKLAYINIZ.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [19-Eki-2019 11:57]