667 SAYILI KHK UYARINCA ÖSYM TARAFINDAN ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞTİRİLEREK KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

667 Karar Sayılı "Olağanüstü Hal Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararname"nin 2.maddesinin 1.fıkrasına istinaden kapatılan vakıf yükseköğretim kurumu öğrencilerinden ÖSYM tarafından merkezi olarak yapılan yerleştirme işlemleri sonucunda Üniversitemize yerleştirilen öğrencilerin 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı öğrenim ücreti ödemelerinin ilk 3 (üç) taksitinin 20 Aralık 2016, kalan diğer 6 (altı) taksitin ise Ocak ayından başlamak ve Haziran ayı dahil olmak üzere  her ayın en geç 20’sine kadar aşağıda belirtilen hesap numarasına yatırılması gerekmektedir.

Hesap Numarası:

Halkbankası Uludağ Üniversitesi Kampüsü Şubesi

İBAN: TR20 0001 2001 3290 0006 0002 07

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Usül ve Esaslar için TIKLAYINIZ.

ÖSYM'ce Üniversitemize Yerleştirilen ve Devam Eden Öğrenci Listesi için TIKLAYINIZ.

ÖSYM'ce Üniversitemize Yerleştirilen Ancak Farklı Yükseköğretim Kurumlarında Özel Öğrenci Statüsünde Öğrenim Gören Öğrenci Listesi için TIKLAYINIZ.

Not: ÖSYM tarafından yapılan yerleştirme işlemleri sonucunda farklı yükseköğretim kurumlarına yerleşen ancak özel öğrenci statüsünde Üniversitemizde öğrenim gören öğrenciler öğrenim ücretleri ile ilgili olarak yerleştikleri yükseköğretim kurumlarıyla iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [19-Eki-2019 11:57]