2015 Dikey Geçiş Sınavı (DGS) Yerleşen Öğrencilerin Dikkatine

KESİN KAYIT TARİHLERİ                : 14-18 EYLÜL 2015

KAYIT YERİ                                    : KAYIT HAKKI KAZANILAN FAKÜLTE DEKANLIĞINA/YÜKSEKOKUL

MÜDÜRLÜĞÜNE BAŞVURULACAKTIR.

KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER :

1)LİSE VE ÖNLİSANS DİPLOMASI

2)ÖNLİSANS NOT DÖKÜM BELGESİ VE DERS İÇERİKLERİ

3)FOTOĞRAF (6 ADET) (4,5 x 6 cm)

4)NÜFUS CÜZDAN FOTOKOPİSİ

5)DGS SONUÇ BELGESİ ÇIKTISI (www.osym.gov.tr adresinden alınan)

6)İKİNCİ ÖĞRETİM PROGRAMLARINA YERLEŞENLER İÇİN ÖĞRENİM ÜCRETİ DEKONTU (Miktarlar İçin Tıklayınız)

7)ASKERLİKLE İLİŞİĞİ OLMADIĞINA DAİR BELGE

(1993 DOĞUMLU VE DAHA ÖNCEKİ YILLARDA DOĞMUŞ  ERKEK ADAYLAR İÇİN İLGİLİ ASKERLİK ŞUBESİNDEN ALINACAK “ BİR FAKÜLTE VEYA YÜKSEKOKULA KAYIT OLMASINDA ASKERLİK YÖNÜNDEN BİR SAKINCA OLMADIĞINA” DAİR BELGE.)

KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN  ÖNEMLİ NOTLAR

1. Öğrenim Ücreti Öğrenci Numarası öğrenildikten sonra Halk Bankası Şubelerine yatırılabilecektir.
  2. Belgeler  eksik ise  kayıt yapılmaz.
  3. Adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta  yoluyla kayıt yapılmaz

NOT        : Gerçeğe aykırı beyanda bulunarak kayıt yaptıran adaylar hakkında üniversite gerekli yasal işlemleri yapmaya yetkilidir.( Bkz. 2015-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu Sayfa 11)

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [19-Eki-2019 11:57]