Öğrenci Mail Hesapları Kullanım Bilgileri

Tüm Öğrencilerimizin Dikkatine!

    Üniversitemize yerleşip kesin kayıt işlemini tamamlayan ve daha önce üniversitemizde e-posta hesabı olmayan öğrenciler,  https://parola.uludag.edu.tr adresine e-Devlet ile giriş yaptıktan sonra, şifresini belirleyerek Öğrenci E-Posta Hesabını oluşturabilirler. Oluşturulan kullanıcı adı ve şifresi Öğrenci Otomasyonu ve UKEY sistemlerinde de geçerli olacaktır. E-posta adresleri ÖğrenciNo@ogr.uludag.edu.tr şeklinde olacaktır.

    Üniversitemizde daha önce e-posta hesabı olan öğrenciler https://parola.uludag.edu.tr adresine e-devlet kullanıcı adı ve şifresi ile girdiklerinde aktif hesap bilgisini görebilir, şifresini değiştirebilirler.

    E-devlet kullanıcısı olmayan, kullanıcı adları ve şifreleri Öğrenci İşleri tarafında verilen öğrencilerin e-posta adreslerinin aktifleşmesi için, öğrenci otomasyonuna giriş yapmış olmaları yeterlidir.

    E-posta hesabınızı kullanabilmek için, ana sayfadaki BUÜ logo üstünde Öğrenci sekmesine tıkladığınızda karşınıza gelen sayfada Öğrenci Mail başlığına tıklayınız. Öğrenci otomasyonunda kullanmış olduğunuz kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yapabilirsiniz.

    Öğrencinin mezun olması ve ilişik kesme işlemi yaptırması halinde 90 gün içinde e-posta hesabı kapatılacaktır.

 

EDUROAM (Ücretsiz İnternet)

    Eduroam hakkında bilgi almak için tıklayınız

 

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [19-Eki-2019 11:57]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [04-Eyl-2023 08:16]

Duyuru Görüntüleme : [458.402]