Gıda Sektöründe İlham Veren Bir Buluşma: Dr. Neşe Özmen, ÜsTat Teknik Akademi Programı'nda Eğitim Verdi

Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu'ndan Öğretim Görevlisi Dr. Neşe Özmen, Tat Gıda A.Ş.'nin ÜsTat Teknik Akademi Programı'na akademik eğitim desteğinde bulundu. Özmen, katılımcılara meyve sebze işleme teknolojileri, salça üretim teknolojisi, kalite kriterleri gibi teknik konuların yanı sıra mesleki deontoloji ve gıda etiği gibi önemli konularda da bilgi ve tecrübelerini aktardı.

Eğitimde, gıda sektöründe etik ve mesleki sorumluluklar üzerine önemli ipuçları verildi. Katılımcıların, iş dünyasında etik davranışların ve mesleki sorumlulukların önemini kavramaları konusunda bilgiler aktardı.

ÜsTat Teknik Akademi Programı katılımcıları, eğitimden büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Özellikle, alanında deneyimli bir akademisyen olan Dr. Neşe Özmen'in tecrübelerinden faydalanma şansı buldukları için çok mutlu olduklarını belirttiler.

Tat Gıda A.Ş.'nin düzenlediği ÜsTat Teknik Akademi Programı, sektördeki genç yeteneklere bilgi ve deneyim kazandırmayı hedefleyen önemli bir etkinlik olarak dikkat çekmektedir. Tat Gıda A.Ş. Proje Müdürü Ersin Kaymaz tarafından düzenlenen projeye meslek yüksekokulumuzun öğretim elemanlarının katılması ayrıca memnuniyet uyandırmıştır. Tat Gıda A.Ş. ile olan protokolün bu tür projelerle ve öğrencilere sağlanan işyeri eğitimi, staj ve istihdam olanaklarıyla sürmesi temenni edilmektedir.

Bu tür programlar, sektördeki profesyonellerin bir araya gelerek bilgi paylaşımında bulunmalarını sağlayarak sektörün gelişimine katkıda bulunmaktadır.

Haber Tarihi : [14-May-2024]

Haber Görüntüleme : [230]