Başarıya Giden Yolda Bir Adım: Mustafakemalpaşa MYO’da Onur ve Yüksek Onur Belgeleri Sahiplerini Buldu
 Başarıya Giden Yolda Bir Adım: Mustafakemalpaşa MYO’da Onur ve Yüksek Onur Belgeleri Sahiplerini Buldu

Bursa Uludağ Üniversitesi Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu'nda 2023-2024 güz yarıyılında düzenlenen törenle Yüksek Onur ve Onur Belgesi almaya hak kazanan öğrencilere belgeleri dağıtıldı. Yarıyıl not ortalaması 4 üzerinden 3,50'nin üzerinde olan 10 öğrenciye yüksek onur belgesi verilirken, 3,00- 3,49 arasında olan 24 öğrenciye onur belgesi verildi.

Belge dağıtım töreninde Yüksekokul Yönetimi'nden Prof. Dr. Mehmet Öz, Öğr. Gör. Dr. Fatih Bilici ve Öğr. Gör. Saadet Dilek Yıldız ile yüksekokul akademisyenlerinden Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gülsün İşseveroğlu, Organik Tarım Program Başkanı Prof. Dr. Ahmet Turhan, Gıda İşleme Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Pınar Aydınol Sönmez, Gıda Teknolojisi Program Başkanı Öğr. Gör. Dr. Neşe Özmen, Öğr. Gör. Dr. Merve Akça ve Öğr. Gör. Saffet Yılmaz da yer aldı.

Müdür Prof. Dr. Mehmet Öz, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, “Başarılarınızı kutlamak ve emeklerinizi takdir etmek için bugün bir araya geldik. Güz yarıyılı boyunca gösterdiğiniz üstün performans ve akademik başarılarınızdan dolayı hepinizi yürekten tebrik ediyorum. Yüksek Onur ve Onur Belgesi almaya hak kazanan öğrencilerimizi ayrıca kutluyorum. Bu belgeler, sadece not ortalamalarınızı değil, aynı zamanda disiplinli çalışma, azim ve kararlılık gibi değerleri de simgeliyor. Başarıya giden yolda emeği geçen herkesi tebrik etmek istiyorum. Bu belgeler, sadece akademik hayatınızda değil, aynı zamanda gelecekteki kariyerinizde de size kapıları açacaktır. Bu başarıyı bir son değil, yeni başlangıçlar için bir fırsat olarak görmenizi ve daha büyük hedefler peşinde koşmanızı tavsiye ederim. Son olarak, bu belgelerin sadece kâğıt üzerindeki değerini değil, aynı zamanda kazandığınız bilgi ve deneyimlerle şekillenen manevi değerini de unutmayın. Başarılarınızın devamını diler, hepinize başarılı bir akademik ve profesyonel hayat dilerim.” şeklinde konuştu ve tüm katılımcılara teşekkür ederek sözlerini tamamladı

Bu etkinlik, öğrencilerin emeklerinin takdir edilmesi ve başarılarının ödüllendirilmesi adına önemli bir adım oldu. Öğrenciler, aldıkları belgelerle gelecekteki akademik ve profesyonel hayatlarına daha da motive olacaklarına inandıklarını ve bu başarılarının kendilerine olan özgüvenlerini artırdığını ve daha büyük hedeflere yönelmelerini sağladığını ifade ettiler. Törende, akademisyenlerin ve öğrencilerin arasındaki güçlü bağ ve dayanışma da gözler önüne serildi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [14-May-2024]

Haber Görüntüleme : [207]