Muhasebede Dijitalleşme Süreci Konulu Seminer Mustafakemalpaşa'da Yoğun Katılımla Gerçekleşti

YGZ Bilişim ve Bursa Uludağ Üniversitesi Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu iş birliğiyle düzenlenen "Muhasebede Dijitalleşme Süreci" konulu seminer, büyük ilgi gördü.

Seminer, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gülsün İŞSEVEROĞLU'nun açılış konuşmasıyla başladı. İŞSEVEROĞLU, muhasebe alanında dijitalleşmenin önemine vurgu yaparak önemli trendlerden söz ederek programın açılışını gerçekleştirdi.

Ardından, YGZ Bilişim yetkilisi Yusuf ERDOĞAN, öğrencilere muhasebe mesleğinin geleceğindeki değişimleri anlattı. ERDOĞAN'ın sunumu, katılımcılardan önemli derecede ilgi gördü.

Mustafakemalpaşa Kültür Merkezi’nde gerçekleşen seminere, Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu akademisyenleri, öğrenciler ve muhasebe meslek mensupları yoğun ilgi gösterdi. Seminer, katılımcıların etkileşimleriyle zenginleşirken, sonunda yapılan teşekkür konuşmasıyla sona erdi.

Katılımcılar, seminerin bilgi açısından oldukça verimli geçtiğini ve muhasebe alanındaki gelişmeleri daha yakından takip etmek istediklerini belirttiler.

Haber Tarihi : [10-May-2024]

Haber Görüntüleme : [216]